Wij raden altijd aan om eerst een kennismaking in te plannen met de oppas/uitlaatservice. Als jij nog geen vaste datum hebt, gebruik dan een fictieve dag, maar geef dat wel duidelijk aan in het bericht naar de oppas. Bij twijfel zoek je verder naar een andere oppas en trek je de aanvraag in. Het beste is om voorafgaand aan een langere vakantie een nachtje proef te draaien. Je ziet en hoort dan vanzelf of jouw hond het goed heeft gehad.


Voordat het profiel van een oppas live wordt gezet op Petbnb beoordelen we het profiel op compleetheid. De oppassers volgen ook een online training. 

De betrouwbaarheid van de oppas is natuurlijk een belangrijke vraag waar wij geen sluitend antwoord op kunnen geven. Het blijft dus een kwestie van je eigen gevoel vertrouwen. De oppassers zijn wel via Petbnb verzekerd voor aanspraken voor nalatig handelen. 


Alle boekingen en betalingen verlopen via Petbnb. Hierdoor ontvangen we veel betrouwbare feedback van andere hondenbezitters. Al deze ervaringen kan je lezen op de advertentie van de oppas. Hierdoor kan je een oppas met meer vertrouwen uitzoeken. Let er ook op of de oppas vaste gasten heeft. Ook dit is zichtbaar op de advertentie van de oppas. Oppassers die het minder goed doen zijn op deze manier snel te herkennen.

 

Oppassers of hondenbezitters die aansturen op boeken buiten Petbnb om worden direct van het platform verwijderd. Wij kunnen anders de hoge kwaliteit van het oppassen die wij nastreven niet bereiken. 

 

Heb je nog vragen? Stel je vraag via het contactformulier en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.