1) Schrijf je in op onze website https://www.petbnb.nl/site/signup Alleen nodig indien je nog geen user bent op Petbnb.nl

2) Download de Getswift app.Je hebt hiervoor een email van Getswift gekregen

2) Markeer jezelf als  “online” op de Getswift app zodat je als eerste de nieuwe uitlaatklussen kan zien. Getswift app/account/I’m Online

3) Klik op “new orders” om te bekijken welke uitlaatklussen er zijn.

Getswift app/New orders

3) Klik op de order voor meer informatie. Bij de ‘Instructions’ kan je de volgende informatie vinden: soort hond, duur wandeling, locatie en extra informatie van de eigenaar. Getswift app/ Order/Instructions

4) Accepteer alleen een aanvraag die bij je past

5) Het baasje of jijzelf kan vragen om een afspraak om elkaar te ontmoeten voordat de wandeling gaat plaatsvinden