Er zijn natuurlijk verschillende rassen en niet iedere oppas heeft ervaring met elke ras. Om het makkelijker voor jou te maken om er achter te komen of de oppas ervaring heeft met jouw ras, kun jij een filter selecteren die je iets dichter brengt naar de oppas die past.

Hoe doe je dit:

• Log in (op de laptop)
  • Links boven zie je een zoekbalk en daaronder verschillende filters
  • Helemaal links daarvan zie je "meer filters"
  • Daar kun jij alles selecteren wat jij graag zoekt in een oppas (zoe screenshot)

Let op! Petbnb is een platform dus de oppassers zijn niet in dienst bij Petbnb. We faciliteren het contact en de boeking maar je zal zelf moeten bekijken of er een klik is en of je de oppas geschikt vindt. Zoek voor jouw hond naar oppassers die honden aankunnen met gedragsproblemen. Dat zijn oppassers die aangeven meer ervaring te hebben.

Heb je nog vragen? Stel je vraag via het contactformulier en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.