Hoe voorkom je en ga je om met problemen?

Gewijzigd op Do, 18 Jun, 2020 om 12:43 PM

Verzekering: Alle boekingen die op Petbnb zijn betaald, worden gedekt door onze uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering (tot € 2,500,000) en Petbnb Ongevallen Garantiefonds voor medische kosten. We bieden ook 24/7 ondersteuning via onze klantenservice.

Een gewonde of zieke hond: Als de gasthond ziek of gewond is dan neem je direct contact op met het baasje. Het baasje kent de hond en zijn eventuele eerdere ziektes en dit kan helpen om de situatie in te schatten. Bij een verwonding ga je natuurlijk zo snel mogelijk naar de dierenarts of bel je de dierenambulance. Ook in dit geval is het belangrijk om zo snel mogelijk contact te zoeken met het baasje.

Geef je oppashond geen kans om weg te lopen: Doe je de deur van je huis open? Pas dan op dat jouw gasthond niet wegloopt. Beter nog is het om te zorgen dat jouw hond niet bij de deur kan komen als je die opendoet. Als je gaat wandelen, dan doe eerst de riem om en dan pas de deur open. Mocht de hond onverhoopt weglopen ren dan niet luid roepend achter de hond aan. Maak je klein en lok de hond met een snoepje en verhef je stem niet. Als je de hond niet meer ziet blijf dan in de buurt van de plaats waar je de hond voor het laatst hebt gezien. Zie je de hond na een kwartier nog niet waarschuw dan de politie, dierenambulance, het baasje en Petbnb.

De hond alleen laten: Laat de hond nooit langer dan 3 uur alleen. Als je langer weg moet zorg er dan voor dat een andere volwassen en ervaren oppas het van je over kan nemen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren