Om een aanvraag te sturen moet je aangemeld zijn op Petbnb. Zie hiervoor: 

Welke informatie heeft Petbnb van mij nodig?

Ga naar 'advertentie' van de oppas

Selecteer een dag of periode

Klik op: 'aanvraag'


Aarzel niet om aanvragen te versturen naar meer dan 5 verschillende oppassers. Aanvragen worden namelijk wel eens afgewezen en het is ook fijn om een extra oppas achter de hand te hebben voor later. Als de door jou uitgekozen oppas niet kan of wil oppassen dan helpen we jou een handje door je oppassers te sturen die wel graag willen oppassen.


Kennismaking/Meet and Greet

Uiteraard maken jij en jouw hond eerst kennis met de oppas. Pas na een wederzijdse succesvolle kennismaking zal de oppas de aanvraag accepteren en kan jij het oppasgeld betalen.


Betalen

Je betaalt voorafgaand aan het oppassen met iDEAL. Het oppasgeld staat tijdelijk op een derdengeldenrekening. 

Op de eerste werkdag na het oppassen wordt het oppasgeld overgemaakt naar de rekening van de oppas. Let goed op de uiterste betaaldatum voor baasjes, deze kan verschillen per oppas maar is meestal uiterlijk de dag voordat het oppassen begint. 


Het is verplicht om te betalen via Petbnb 

Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat beoordelingen op Petbnb betrouwbaar zijn. Ook kunnen we op deze manier de kwaliteit van de oppassers beter weergeven en de goede oppassers belonen met meer zichtbaarheid op Petbnb. 

Oppassers die geboekt en betaald zijn via Petbnb zijn in bepaalde gevallen verzekerd mocht er iets gebeuren tijdens het oppassen. Oppassers die zich buiten Petbnb om boeken en laten betalen, moeten wij verwijderen van het platform. 


Prijs aanpassen

De oppas kan zelf de oppaskosten aanpassen voordat jouw aanvraag is geaccepteerd. Dit is handig als de oppas je een korting wil geven of als de oppas alleen tegen een hogere vergoeding dan aangegeven op de advertentie kan oppassen. Bijvoorbeeld als de hond extra zorg nodig heeft. 

Willen jullie de prijs aanpassen na acceptatie van een aanvraag dan annuleer je de geaccepteerde aanvraag en stuur je een nieuwe aanvraag naar de oppas. De oppas past dan de prijs aan en accepteert de aanvraag.

 

Betalen kan alleen met iDEAL. Heb je geen iDEAL stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.