Je kunt het ook heel handig zelf in de gaten houden wanneer jij het geld gestort krijgt, tot oude betalingen. Als jij op jouw profiel foto klikt (op de computer), dan krijg je onderaan "uitbetalingen" te zien. Als je daarop klikt dan kom je in het overzicht "voltooide betalingen" en "toekomstige betalingen". Let wel op dat je de goeie maanden selecteert.

Heb je nog vragen? Stel je vraag via het contactformulier en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.