De hoogte van de vergoeding hangt af van je oppas-niveau. Hoe meer jij verdient des te lager is de commissie. Als je zelden op een hond past dan is de vergoeding 18%, maar als je heel vaak oppast dan gaat de commissie naar beneden tot maar 8%. Om voor een lager percentage in aanmerking te komen moet je gemiddelde beoordeling minimaal 4 pootjes zijn. De niveaus worden elke maand opnieuw berekend op basis van de 12 voorafgaande maanden.

 

De commissie zal automatisch worden ingehouden bij uitbetaling van het oppasgeld en op de site is altijd zichtbaar wat de ingehouden vergoeding is. Hieronder vind jij de verdiensten betaald in de afgelopen 12 maanden) en commissies die horen bij de verschillende niveaus:

Verdiensten minder dan €300, vergoeding = 18% van het oppasgeld

Brons - Verdiensten van €300 tot €1000, vergoeding = 15% van het oppasgeld

Zilver - Verdiensten van €1000 tot €2500, vergoeding = 12% van het oppasgeld

Goud - Verdiensten van €2500 tot €4000, vergoeding = 10% van het oppasgeld

Platinum - Verdiensten vanaf €4000 per jaar, vergoeding = 8% van het oppasgeld

 

Steeds op de tweede dag van de maand passen we je oppas niveau aan. Je kan op de "voortgangsbalk" zien hoeveel je nog moet bijverdienen om naar het volgende niveau te gaan of om je niveau te behouden. 

Let op! Voor het bepalen van de commissie op een boeking is bepalend welk niveau je als oppas hebt op het moment dat de boeking is verstuurd. Je kan dus een hogere of lagere commissie hebben op een boeking dan de commissie die hoort bij jouw huidige oppasniveau. 

Heb je nog vragen? Stel je vraag via het contactformulier en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.