Omdat er veel verschillende oppassers op Petbnb staan is het waarschijnlijk dat je bij Petbnb een goede oppas kunt vinden.


De oppassers geven in hun advertentie vaak een uitgebreide beschrijving van hun ervaring met honden en de dienst die ze aanbieden. Sommige oppassers kunnen goed voor oude of zieke hondjes zorgen omdat ze hier veel ervaring mee hebben. Andere oppassers hebben veel ervaring met pups. Ook zijn er oppassers die jouw hond een gratis was en knipbeurt geven. Ten slotte zijn er ook oppassers die veel ervaring hebben met een specifiek ras.


Het is ook belangrijk om te kijken naar het type opvang dat wordt aangeboden. Sommige oppassers vangen maar 1 hondje tegelijk op. Petbnb staat toe dat er maximaal 5 honden tegelijk worden opgevangen bij een oppas maar dat is al behoorlijk druk voor sommige honden. Dit verklaart soms ook het prijsverschil tussen de verschillende oppassers. Kortom, bekijk de advertenties van de oppassers bij jou in de buurt en stuur een aanvraag naar de oppas(sers) die jou geschikt lijken.


Nadat je de aanvraag hebt verstuurd volgt een kennismaking met de oppas. Pas bij de kennismaking kun je bepalen of er ook echt een goede klik is tussen de oppas en jouw hond.  Wij raden baasjes aan om met meerdere oppassers kennis te maken. Jouw favoriete oppas zal in de toekomst namelijk niet altijd beschikbaar zijn als jij de oppas nodig hebt. Het is in zo'n geval fijn om een paar oppassers achter de hand te hebben. 


Heb je nog vragen? Stel je vraag via het contactformulier en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.