Wat is er beter dan opvang van een hond bij een hondenliefhebber in de buurt?  Helemaal niets lijkt ons.  Meld je daarom gratis aan op Petbnb als je dol bent op honden en ervaring hebt met oppassen. 


Tijdens het aanmelden vragen we je naar je voorkeuren en ervaring.  Ook vragen we je een aantal foto's van jezelf en van jouw woning te plaatsen bij jouw advertentie.  Ten slotte controleren we jouw identiteit en vragen we je een korte online training te voltooien.  Als je deze stappen hebt doorlopen dan beoordelen we jouw advertentie en plannen een telefonisch intake gesprek. In dit gesprek geeft een Petbnb medewerker je tips en beantwoordt jouw eventuele vragen.


Als een baasje jouw profiel interessant vindt dan kan hij/zij een "aanvraag" naar jou sturen. Reageer zo snel mogelijk op de aanvraag en maak een afspraak om kennis te maken. Heb je bij de kennismaking een goede klik met het baasje dan boekt en betaalt het baasje vervolgens al de toekomstige oppasbeurten gemakkelijk via Petbnb.


Het is verplicht voor baasjes om te boeken en te betalen via Petbnb. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat beoordelingen op Petbnb betrouwbaar zijn. Ook belonen we de goede oppassen op deze manier met meer zichtbaarheid op Petbnb. Oppassen die niet via Petbnb boeken worden verwijderd van Petbnb.