Zorg dat je kalender zo up-to-date mogelijk is. Je ontvangt anders aanvragen van baasjes voor dagen wanneer jij niet kunt oppassen. 

 

De door jou aangeboden diensten zijn allemaal afzonderlijk zichtbaar op jouw kalender en herkenbaar door middel van hun eigen kleur.  

Per dag of per periode kun je je beschikbaarheid voor een dienst aanpassen, maar helaas niet per dagdeel. Wanneer een aanvraag door jou is geaccepteerd dan wordt de boeking automatisch in jouw kalender verwerkt. Je hoeft de kalender dus na een boeking niet zelf aan te passen. 

Wat je wel zelf moet aanpassen is jouw beschikbaarheid voor andere diensten. 

Als je bijvoorbeeld maximaal 2 oppashondjes in huis wilt hebben en je hebt 1 boeking voor logeren en 1 boeking voor dagopvang op een bepaalde dag dan laat de Petbnb kalender nog steeds 1 plaats beschikbaarheid zien voor dagopvang en logeren. Je zal in dit geval dus zelf de beschikbaarheid moeten aanpassen voor dagopvang en logeren.

  • Ga op de betreffende dag staan
  • -> pas het aantal honden per dienst aan

 

Als alle beschikbare plaatsen vol zijn dan zie je 0 plaatsen staan op de kalender voor de betreffende dienst.

Wil je een tijdje helemaal niet oppassen? 

Pauzeer dan jouw advertentie. 

Dit kan in "Kalender". 

Aan de linkerkant in het blauw staat “tijdelijk niet beschikbaar als oppas”. 

Daar kun je alles aanpassen wat je graag wilt dat de baasjes kunnen zien. Jouw advertentie is dan niet meer zichtbaar in de zoekresultaten maar met jouw bestaande boekingen gebeurt niets. 

Heb je nog vragen? Stel je vraag via het contactformulier en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.