Hoe werkt het met betalen?

Gewijzigd op Do, 30 Jan, 2020 om 10:18 AM

Baasjes betalen vooraf aan Petbnb met iDEAL. Oppassen krijgen betaald op de eerste werkdag na het oppassen. Problemen rondom betalingen worden hierdoor voorkomen. De uiterste betaaldatum voor baasjes is dag voorafgaand aan het oppassen.  Een baasje betaalt de oppaskosten na een succesvol verlopen kennismaking. Is de kennismaking geen succes dan betaalt het baasje uiteraard niets.  


Oppassen bepalen hun prijs zelf. Gemiddeld kost dagopvang 12 euro en een nachtje logeren 15 euro. Sommige oppassen met hoge beoordelingen en een hele persoonlijke benadering (1 hond tegelijk) kunnen 25 tot wel 30 euro per nacht rekenen.


Het is verplicht voor baasjes om te betalen via Petbnb. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat beoordelingen op Petbnb betrouwbaar zijn. Ook kunnen we op deze manier de kwaliteit van de oppassen beter weergeven en de goede oppassen belonen met meer zichtbaarheid op Petbnb. Oppassen die niet via Petbnb boeken moeten we om dezelfde reden verwijderen van Petbnb.


Als oppas kan je zelf de oppaskosten aanpassen voordat je een aanvraag accepteert. Dit is handig als je een korting wil geven of als je alleen tegen een hogere vergoeding dan berekend op de site wil oppassen. Als je de prijs wil aanpassen na acceptatie van een aanvraag dan vraag je het baasje de geaccepteerde aanvraag te annuleren. Vervolgens stuurt het baasje een nieuwe aanvraag naar jou. Jij past dan de prijs aan en accepteert de aanvraag.

 

Betalen kan alleen met iDEAL. Kan het baasje niet betalen met iDEAL laat het baasje dan een bericht sturen via het contactformulier.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren