Hoe werken referenties?

Gewijzigd op Do, 29 Aug om 10:13 AM

Heb je nog geen beoordelingen vraag dan om een vriend of familielid om een referentie voor je te schrijven. Referenties zijn zichtbaar op jouw advertentie en geven daarom vertrouwen aan toekomstige klanten. Vraag de referent te schrijven over jouw ervaring met honden en/of waarom dierenbezitters zonder zorgen hun dieren aan je kunnen toevertrouwen. Je kan een referentie aanvragen via Facebook of door de e-mail adressen in te vullen.

Referenties aanvragen op de website:

1. Login in je account en ga naar "Advertentie" in het menu.

2. Klik op "mijn advertentie"

3. Klik vervolgens rechts op "referenties". Dan zul je onderstaand scherm krijgen.

Referenties aanvragen via de app:

1. Open de app en ga naar "advertentie" in het midden onderaan

2. Klik op de rode knop "wijzig"

3. Kies voor de laatste optie in de lijst "referenties"

3. Dan zul je onderstaand scherm krijgen. Deel je referentie via sociale media, Whatsapp of e-mail.